Varmepumper: Luft til luft og luft til vann

Ramsøy er forhandler av Toshiba og Nibe varmepumper som har over 40 års erfaring med varmepumper. Her finner du produkter med energiklasse A+++ og varmegaranti ned til minus 30 grader celsius. Ramsøy tar seg av alt fra gratis befaring, til å installere varmepumper både luft-til- luft og luft-til-vann.

Luft til luft Varmepumpe

Det er en enkel prosess å installere varmepumpe i huset ditt. Enkelt forklart henter en luft til luft varmepumpe kald luft utenfra, varmer denne opp og leverer varm luft inn i huset.

Det finnes innerdeler for montering på vegg, gulvmontert og i tillegg varmepumpe med to innerdeler for store boliger over flere etasjer. Du få mest effekt av varmepumpen om den er riktig plassert. Det vil si åpne romløsninger og plassering slik at luften kan spres så godt som mulig.

Toshiba Daiseikai 9

Toppmodell fra 26.990,- inkl. montasje

Les mer

Toshiba Daiseikai Polar

Bestselger fra 25.990,- inkl. montasje

Les mer

Toshiba Mirai

Budsjettmodell fra 14.990,- inkl. montasje

Les mer

Toshiba Multisplitt

To innedeler fra 40.990,- inkl. montasje

Les mer

Toshiba Shorai

Designfavoritt fra 20.990,- inkl. montasje

Les mer

Toshiba Daiseikai 8 Gulvmodell

Fra 28.990,- inkl. montasje

Les mer

Toshiba Daiseikai 8

Fra 28.990,- inkl. montasje

Les mer

Luft til vann varmepumpe

Luft til vann-varmepumpe er en varmepumpe konstruert for å avgi varme til et system for vannbåren varme, med radiatorer eller gulvvarme. Dette fungerer som et komplett oppvarmingssystem for huset, med energi som sprer varmen til alle rom. Sammenlignet med luft til luft-varmepumper, gir dette helt andre sparingsmuligheter. Luft til vann-varmepumper kan dessuten varme opp tappevann, slik at du sparer på det området også. Ramsøy sørger for komplett installering av slike varmepumpeløsninger.

Luft til vann varmepumpe

NIBEs luft til vann-varmepumper fungerer helt ned til -25 °C, noe som er mer enn nok for de fleste.

Les mer
Bestill nå