Toshiba Daiseikai Polar Rgb

Toshiba Daiseikai Polar

Bestselger fra 25.990,- inkl. montasje

Stor kapasitet

Toshiba Daiseikai Polar er vår bestselger og en kraftig varmepumpe som utmerker seg med stor kapasitet ved lave utetemperaturer og tilsvarende svært lav minimumseffekt for de milde periodene. Dette er viktig for best mulig strømsparing gjennom hele fyringssesongen. Modellen inngår i Toshibas Nordic Design-serie som betyr at varmepumpen er spesialutviklet for høy varmeeffekt og optimal besparelse i kaldt klima. Daiseikai Polar har fabrikkgarantert driftsområde ned til -20 °C.

Strømsparing

Med en Daiseikai Polar varmepumpe kan du være trygg på at du minimerer eget energiforbruk til oppvarming. Sammenlignet med elektrisk oppvarming kan du mer enn halvere oppvarmingsutgiftene

Jevn temperatur hele året

Med Toshiba Daiseikai Polar kan du nyte jevn temperatur gjennom hele fyringssesongen. Automatikk sørger for å gi full varmeeffekt på de kaldeste dagene og akkurat passe effekt i de milde periodene, vår og høst. Den avanserte effektreguleringen gir jevn drift, med færrest mulig stopp og start. Det betyr mindre slitasje og lavere strømforbruk.

Renser luften

Daiseikai Polar har et aktivt elektrostatisk plasmafilter for effektiv rensing av luften og fjerner partikler som støv og pollen.


Brukervennlig

Regulér temperaturen fra sofaen med Toshibas brukervennlige fjernkontroll – den har selvlysende knapper og svært enkel betjening.

Toshiba Daiseikai Polar Int

Veiledende priser

Toshiba Daiseikai Polar 25 - 6500 W

Veil. pris: 25 990,- inkl. standard montasje

Toshiba Daiseikai Polar 35 - 7700 W

Veil. pris: 27 990,- inkl. standard montasje

Toshiba Daiseikai Polar Int2 Bestill gratis befaring Se tekniska data for Toshiba Daiseikai Polar